fbpx

Online cursus Autumn foodfotografie en styling

De dagen worden korter, kouder en donkerder. Tijd voor warme gerechten met warme kleuren. Ben jij als foodblogger, foodie of (hobby)fotograaf op zoek naar een manier om je foodfoto’s dit seizoen te verbeteren? Dan is de online cursus Autumn een perfect cadeau voor jezelf. Tijdens de cursus krijg je veel tips en leer je de technieken die nodig zijn om die heerlijk uitziende foto voor je blog of social media te maken. De combinatie foodfotografie en styling zorgt ervoor dat je jouw gerechten ook op de mooiste manier leert presenteren .

Een plekje op onze Wall of Fame?

Tag Pink & Yellow dan in een Insta-post. Wij publiceren jouw foto op onze website en linken daarbij uiteraard naar jouw account.

Online cursus foodfotografie en styling speciaal voor jou

Gun jezelf een dag vol inspiratie en leuke ontmoetingen met mensen die dezelfde passies hebben als jij: food, styling én fotografie. De online cursus Autumn is perfect voor jou als jij wel wat hulp kunt gebruiken bij het stylen en fotograferen van jouw foodfoto’s. Tijdens deze cursus leren professioneel fotograaf Merel Naafs en allround styliste Sarah de Grunt je alle technieken om foto’s te maken waar de kijker van gaat watertanden.cEr worden diverse settings gemaakt, die je uiteraard helemaal naar je eigen smaak kunt afstylen. Ook wordt er uitgebreid stilgestaan bij welke camera instellingen je het beste kunt gebruiken en welke materialen er niet in je fotografie tas mogen ontbreken. Na het fotograferen is het tijd voor de nabewerking zodat jouw foto’s van het scherm spatten.

Als leuk extraatje ontvang je van ons een goodiebag in de vorm van een stylingpakket vol toffe props die je kunt gebruiken om jouw settings perfect te stylen.

wall of fame

Workshop foodfotografie en styling in Twente
Workshop foodfotografie en styling in Twente
Workshop foodfotografie en styling in Twente
aanmeldingsformulier

Ja,
dit wil ik!

Volg één van onze workshops en leer alles over hoe je eten op de lekkerste manier kunt fotograferen.

  • € 0,00
    (incl BTW)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.