fbpx

Workshop Autumn foodfotografie en styling

De dagen worden korter, kouder en donkerder. Tijd voor warme gerechten met warme kleuren. Ben jij als foodblogger, foodie of (hobby)fotograaf op zoek naar een manier om je foodfoto’s dit seizoen te verbeteren? Dan is de workshop Autumn een perfect cadeau voor jezelf. Tijdens de workshop krijg je veel tips en leer je de technieken die nodig zijn om die heerlijk uitziende foto voor je blog of social media te maken. De combinatie foodfotografie en styling zorgt ervoor dat je jouw gerechten ook op de mooiste manier leert presenteren .

Wil je een plekje op onze
Wall of Fame?
Tag Pink & Yellow dan in een Insta-post. Wij publiceren jouw foto op onze website en linken daarbij uiteraard naar jouw account.

Workshop styling en foodfotografie speciaal voor jou

Gun jezelf een dag vol inspiratie en leuke ontmoetingen met mensen die dezelfde passies hebben als jij: food, styling én fotografie. De workshop Autumn is perfect voor jou als jij wel wat hulp kunt gebruiken bij het stylen en fotograferen van jouw foodfoto’s. Tijdens een gestylde shoot leren professioneel fotograaf Merel Naafs en allround stylist Sarah de Grunt je alle technieken om foto’s te maken waar de kijker van gaat watertanden. Er staan verschillende mooie settings voor je klaar, die je uiteraard helemaal naar je eigen smaak kunt afstylen. De beelden die je vervolgens fotografeert kun je na de workshop voor je eigen portfolio gebruiken.

Goed om te weten: de workshop Autumn is volledig verzorgd. Je kunt de hele dag door koffie, thee en fruitwater pakken en tussen de middag staat er een gezonde en ambachtelijke lunch voor je klaar. Als leuk extraatje ga je na de styling- en fotografieworkshop naar huis met een goodiebag vol toffe props waar je thuis verder mee kunt oefenen.

Ik ga akkoord met de voorwaarden

Geen e-mail ontvangen? Check de map met ongewenste e-mail.

-->

wall of fame

Workshop foodfotografie en styling in Twente
Workshop foodfotografie en styling in Twente
Workshop foodfotografie en styling in Twente
aanmeldingsformulier

Ja,
dit wil ik!

Volg één van onze workshops en leer in één dag alles over hoe je eten op de lekkerste manier kunt fotograferen.

  • Prijs: € 544,50
  • € 0,00
    (incl BTW)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.