fbpx

Workshops foodfotografie styling

Ben jij zó enthousiast over het aanbod van Pink & Yellow Photostyling dat je niet kunt kiezen? Kies dan voor een pakket: drie workshops foodfotografie en styling voor één mooie prijs. Je krijgt van ons bovendien een fijne korting én een styling pakket ter waarde van € 100,- cadeau. Het styling pakket bestaat uit een houten krat bomvol props en materialen die je kunt gebruiken om jouw eigen foodfoto’s te stylen. Linnen, schaaltjes, bordjes… Met dit cadeau maak jij nog jarenlang de smaakvolste foto’s!

Wil je een plekje op onze
Wall of Fame?
Tag Pink & Yellow dan in een Insta-post. Wij publiceren jouw foto op onze website en linken daarbij uiteraard naar jouw account.

Professional op het gebied van foodfotografie en styling

Het pakket werkt als volgt: jij kiest de drie thema’s die je meest aanspreken en wij – professioneel fotograaf Merel Naafs en allround stylist Sarah de Grunt – zorgen ervoor dat jij échte professional wordt, met een goed gevuld portfolio op het gebied van foodfotografie en styling. Waar je uit kunt kiezen?

Goed om te weten: de workshop Spring is volledig verzorgd. Je kunt de hele dag door koffie, thee en fruitwater pakken en tussen de middag staat er een gezonde en ambachtelijke lunch voor je klaar. Als leuk extraatje ga je na de styling- en fotografieworkshop naar huis met een goodiebag vol toffe props waar je thuis verder mee kunt oefenen.

  • Tijdens de workshop Fresh leer je in één dag hoe je eten zo ‘fresh’ mogelijk – in een frisse setting en met frisse kleuren – kunt stylen én fotograferen.
  • De naam Spring zegt het al: tijdens deze workshop duik jij als foodblogger, foodie of (hobby)fotograaf in het thema lente.
  • Ben jij gek op taarten, (cup)cakes, koekjes, brownies en méér, dan is de workshop Sugar voor jou een goede keuze.
  • Zoek je naar een manier om je herfstige foodfoto’s (lees: warme gerechten met warme kleuren) te verbeteren? Dan is de workshop Autumn een perfect cadeau voor jezelf.
  • Tijdens de workshop Winter leer je in één dag hoe je eten zo ‘winters’ mogelijk kunt stylen én fotograferen, met winterse ingrediënten en feestelijke settings.

Ik ga akkoord met de voorwaarden

Geen e-mail ontvangen? Check de map met ongewenste e-mail.

-->

wall of fame

Workshop foodfotografie en styling in Twente
Workshop foodfotografie en styling in Twente
Workshop foodfotografie en styling in Twente
aanmeldingsformulier

Ja,
dit wil ik!

Volg één van onze workshops en leer in één dag alles over hoe je eten op de lekkerste manier kunt fotograferen.

  • Prijs: € 1.331,00
  • € 0,00
    (incl BTW)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.