fbpx

Online cursus foodfotografie styling

Ben jij zó enthousiast over het aanbod van Pink & Yellow Photostyling dat je niet kunt kiezen? Kies dan voor een pakket: drie cursussen foodfotografie en styling voor één mooie prijs. Je krijgt van ons een fijne korting én een styling pakket ter waarde van € 100,- cadeau. Het styling pakket zit bomvol props en materialen die je kunt gebruiken om jouw eigen foodfoto’s te stylen. Linnen, schaaltjes, bordjes… Met dit cadeau maak jij nog jarenlang de smaakvolste foto’s!

Een plekje op onze Wall of Fame?

Tag Pink & Yellow dan in een Insta-post. Wij publiceren jouw foto op onze website en linken daarbij uiteraard naar jouw account.

Professional op het gebied van foodfotografie en styling

Het pakket werkt als volgt: jij kiest de drie thema’s die je meest aanspreken en wij – professioneel fotograaf Merel Naafs en allround stylist Sarah de Grunt – zorgen ervoor dat jij échte professional wordt, met een goed gevuld portfolio op het gebied van foodfotografie en styling. Waar je uit kunt kiezen?

  • Tijdens de workshop Fresh leer je hoe je eten zo ‘fresh’ mogelijk – in een frisse setting en met frisse kleuren – kunt stylen én fotograferen.
  • De naam Spring zegt het al: tijdens deze cursus duik jij als foodblogger, foodie of (hobby)fotograaf in het thema lente.
  • Ben jij gek op taarten, (cup)cakes, koekjes, brownies en méér, dan is de workshop Sugar voor jou een goede keuze.
  • Zoek je naar een manier om je herfstige foodfoto’s (lees: warme gerechten met warme kleuren) te verbeteren? Dan is de cursus Autumn een perfect cadeau voor jezelf.
  • Tijdens de workshop Winter leer je hoe je eten zo ‘winters’ mogelijk kunt stylen én fotograferen, met winterse ingrediënten en feestelijke settings.

Als leuk extraatje ontvang je van ons een goodiebag in de vorm van een stylingpakket vol toffe props die je kunt gebruiken om jouw settings perfect te stylen.

wall of fame

Workshop foodfotografie en styling in Twente
Workshop foodfotografie en styling in Twente
Workshop foodfotografie en styling in Twente
aanmeldingsformulier

Ja,
dit wil ik!

Volg één van onze workshops en leer alles over hoe je eten op de lekkerste manier kunt fotograferen.

  • € 0,00
    (incl BTW)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.