fbpx

Workshop Fresh foodfotografie en styling

Eén van de meest belangrijke dingen als foodblogger, foodie of (hobby)fotograaf is het hebben van een eigen stijl. Zijn frisse settings met frisse kleuren die van je scherm spatten kenmerkend voor jouw gerechten en foto’s? Of wil jij deze lichte stijl onder de knie krijgen om zo nóg meer op te vallen? Tijdens de workshop leer je in één dag hoe je eten zo ‘fresh’ mogelijk kunt stylen én fotograferen. Naast heerlijke ingrediënten krijg je de juiste props aangereikt om mooie settings – en dus ook foto’s – mee te maken.

Wil je een plekje op onze
Wall of Fame?
Tag Pink & Yellow dan in een Insta-post. Wij publiceren jouw foto op onze website en linken daarbij uiteraard naar jouw account.

Workshop styling en foodfotografie speciaal voor jou

Gun jezelf een dag vol inspiratie en leuke ontmoetingen met mensen die dezelfde passies hebben als jij: food, styling én fotografie. De workshop Fresh is perfect voor jou als jij wel wat hulp kunt gebruiken bij het stylen en fotograferen van jouw foodfoto’s. Tijdens een gestylde shoot leren professioneel fotograaf Merel Naafs en allround stylist Sarah de Grunt je alle technieken om foto’s te maken waar de kijker van gaat watertanden. Er staan verschillende mooie settings voor je klaar, die je uiteraard helemaal naar je eigen smaak kunt afstylen. De beelden die je vervolgens fotografeert kun je na de workshop voor je eigen portfolio gebruiken.

Goed om te weten: de workshop Fresh is volledig verzorgd. Je kunt de hele dag door koffie, thee en fruitwater pakken en tussen de middag staat er een gezonde en ambachtelijke lunch voor je klaar. Als leuk extraatje ga je na de styling- en fotografieworkshop naar huis met een goodiebag vol toffe props waar je thuis verder mee kunt oefenen.

Ik ga akkoord met de voorwaarden

Geen e-mail ontvangen? Check de map met ongewenste e-mail.

-->

wall of fame

Workshop foodfotografie en styling in Twente
Workshop foodfotografie en styling in Twente
Workshop foodfotografie en styling in Twente
aanmeldingsformulier

Ja,
dit wil ik!

Volg één van onze workshops en leer in één dag alles over hoe je eten op de lekkerste manier kunt fotograferen.

  • Prijs: € 544,50
  • € 0,00
    (incl BTW)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.