fbpx

Online cursus Fresh foodfotografie en styling

Eén van de meest belangrijke dingen als foodblogger, foodie of (hobby)fotograaf is het hebben van een eigen stijl. Zijn frisse settings met frisse kleuren die van je scherm spatten kenmerkend voor jouw gerechten en foto’s? Of wil jij deze lichte stijl onder de knie krijgen om zo nóg meer op te vallen? In deze online cursus leer je hoe je eten zo ‘fresh’ mogelijk kunt stylen én fotograferen.

Een plekje op onze Wall of Fame?

Tag Pink & Yellow dan in een Insta-post. Wij publiceren jouw foto op onze website en linken daarbij uiteraard naar jouw account.

Online cursus foodfotografie en styling speciaal voor jou

Gun jezelf een cursus vol inspiratie en leuke online ontmoetingen met mensen die dezelfde passies hebben als jij: food, styling én fotografie. De workshop Fresh is perfect voor jou als jij wel wat hulp kunt gebruiken bij het stylen en fotograferen van jouw foodfoto’s. Tijdens een gestylde shoot leren professioneel fotograaf Merel Naafs en allround styliste Sarah de Grunt je alle technieken om foto’s te maken waar de kijker van gaat watertanden. Er worden diverse settings gemaakt, die je uiteraard helemaal naar je eigen smaak kunt afstylen. Ook wordt er uitgebreid stilgestaan bij welke camera instellingen je het beste kunt gebruiken en welke materialen er niet in je fotografie tas mogen ontbreken. Na het fotograferen is het tijd voor de nabewerking zodat jouw foto’s van het scherm spatten.

Als leuk extraatje ontvang je van ons een goodiebag in de vorm van een stylingpakket vol toffe props die je kunt gebruiken om jouw settings perfect te stylen.

wall of fame

Workshop foodfotografie en styling in Twente
Workshop foodfotografie en styling in Twente
Workshop foodfotografie en styling in Twente
aanmeldingsformulier

Ja,
dit wil ik!

Volg één van onze workshops en leer alles over hoe je eten op de lekkerste manier kunt fotograferen.

  • € 0,00
    (incl BTW)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.