fbpx

Online cursus Sugar foodfotografie en styling

Of je als zoetekauw nu kiest voor ultiem gezonde recepten of bewuste zoete recepten: ongezonde én gezonde zoetjes vragen om goede foto’s. Voor iedere foodblogger, foodie of (hobby)fotograaf die gek is op taarten, (cup)cakes, koekjes, brownies en méér is de online cursus Sugar de juiste keuze. Tijdens deze online cursus foodfotografie en styling ontdek je hoe je al dit lekkers zo smakelijk mogelijk kunt stylen en fotograferen, in jouw eigen stijl. En natuurlijk staan er duidelijke instrctievideo’s voor je klaar, zodat je al snel zelf de prachtigste plaatjes kunt maken.

Een plekje op onze Wall of Fame?

Tag Pink & Yellow dan in een Insta-post. Wij publiceren jouw foto op onze website en linken daarbij uiteraard naar jouw account.

Online cursus foodfotografie en styling speciaal voor jou

Gun jezelf een cursus vol inspiratie en leuke online ontmoetingen met mensen die dezelfde passies hebben als jij: food, styling én fotografie. De online cursus Sugar is perfect voor jou als jij wel wat hulp kunt gebruiken bij het stylen en fotograferen van jouw foodfoto’s. Tijdens deze online cursus leren professioneel fotograaf Merel Naafs en allround styliste Sarah de Grunt je alle technieken om foto’s te maken waar de kijker van gaat watertanden. Er worden diverse settings gemaakt, die je uiteraard helemaal naar je eigen smaak kunt afstylen. Ook wordt er uitgebreid stilgestaan bij welke camera instellingen je het beste kunt gebruiken en welke materialen er niet in je fotografie tas mogen ontbreken. Na het fotograferen is het tijd voor de nabewerking zodat jouw foto’s van het scherm spatten.

Als leuk extraatje ontvang je van ons een goodiebag in de vorm van een stylingpakket vol toffe props die je kunt gebruiken om jouw settings perfect te stylen.

wall of fame

Workshop foodfotografie en styling in Twente
Workshop foodfotografie en styling in Twente
Workshop foodfotografie en styling in Twente
aanmeldingsformulier

Ja,
dit wil ik!

Volg één van onze workshops en leer alles over hoe je eten op de lekkerste manier kunt fotograferen.

  • € 0,00
    (incl BTW)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.