fbpx

Online cursus Winter foodfotografie en styling

In de winter is het tijd voor warme sloffen en stevige kost. Maar door de feestdagen is de winter ook een feestelijk seizoen. In de online cursus Winter komen beide aan bod: winterse sferen en ingrediënten met natuurlijk ook een feestelijke setting en uitbundige props. Ben jij op zoek naar een cursus foodfotografie en styling? Voor je voor je (food)blog, voor je social media of gewoon omdat je het leuk vindt? Tijdens de online cursus leer je hoe je eten zo ‘winters’ mogelijk kunt stylen én fotograferen.

Een plekje op onze Wall of Fame?

Tag Pink & Yellow dan in een Insta-post. Wij publiceren jouw foto op onze website en linken daarbij uiteraard naar jouw account.

Workshop styling en foodfotografie speciaal voor jou

Gun jezelf een cursus vol inspiratie en ontmoet online leuke mensen die dezelfde passies hebben als jij: food, styling én fotografie. De online cursus Winter is perfect voor jou als jij wel wat hulp kunt gebruiken bij het stylen en fotograferen van jouw foodfoto’s. In deze online cursus leren professioneel fotograaf Merel Naafs en allround styliste Sarah de Grunt je alle technieken om foto’s te maken waar de kijker van gaat watertanden. Sarah en Merel laten door middel van duidelijke instructievideo’s en blogs zien hoe je heerlijke winterse sferen creëert.  Uiteraard kun je thuis diverse variaties toevoegen zodat je de setting helemaal eigen kunt maken. Je mooiste foto op de Wall of Fame? Stuur hem dan naar Pink & Yellow.

Als leuk extraatje ontvang je van ons een goodiebag in de vorm van een stylingpakket vol toffe props die je kunt gebruiken om jouw settings perfect te stylen.

wall of fame

Workshop foodfotografie en styling in Twente
Workshop foodfotografie en styling in Twente
Workshop foodfotografie en styling in Twente
aanmeldingsformulier

Ja,
dit wil ik!

Volg één van onze workshops en leer alles over hoe je eten op de lekkerste manier kunt fotograferen.

  • € 0,00
    (incl BTW)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.